Praotac Ućomanije

Ućo

Biografija

Što bude, bit će – krilatica glavnog zabavljača Prvih Hrvatskih Kečera opisuje točno ono što Ućo u svojoj srži predstavlja. Uvijek optimistična osoba koja ni pred kojim izazovom ne strepi, niti jedna prepreka ne može utjerati strah u njegovo hrabro srce. Sve izazove prihvaća otvorenih ruku, a svaki se put u ring vraća spremniji i s novim vještinama pod svojim rukavom. Uveliko vjeruje u poštenje i svaki obračun nastoji riješiti na što fleksibilniji način, a ako i je krajnji način borba, Ućo će joj uvijek pristupiti kroz fair play.

Ućomania kao fenomen pokazuje koliko publika zapravo prihvaća Uću kao miljenika i koliko poštuje njegove sposobnosti, usprkos fizičkog izgleda koji daleko odskače od nekih drugih boraca Prvih Hrvatskih Kečera. Vješt u raznim tehnikama koje nisu uvijek ortodoksne za profesionalno hrvanje, svakako mu pomažu da dobije potrebnu prednost nad svojim protivnicima koji nerijetko nisu sigurni što od njega očekivati.

Njegov duh, doduše, koji ne poznaje strah, ni predaju, je Ućin najveći adut. Koliko god da ga se puta sruši na put, uvijek će se ustati, jači i snalažljiviji nego prije. Rijetko tko posjeduje toliku razinu otpornosti da bi se mogao uopće mjeriti s Ućom, čiji pogled uvijek gleda prema optimističnoj budućnosti.

Snaga
35%
Brzina
70%
Agresivnost
11%
Mikrofon
91%
Kreativnost
93%

O KEČERU

  • Rodni Grad Šibenik
  • Visina / Težina 182 cm / 72 kg
  • Specijalnost Uća Libre
  • Omiljeni Potez Leg Drop 360
  • Završni Potez Čagica na Glavi
  • Ulazna Pjesma Uvijek
hrHrvatski
en_USEnglish hrHrvatski