alpha & Omega

FROZEN
FIRE

Biografija

Nijedna vatra ne gori jako kao Frozen Fire. Najsnažniji, najbolji i najluđi – samo su neki od epiteta koje Frozen Fire koristi na dnevnoj bazi kako bi opisao samog sebe. Kao jedan od osnivača Prvih Hrvatskih Kečera, Frozen Fire je svjestan svoje sposobnosti i ne štedi nijedan trenutak da ljudima objasni tko je najjači kečer na ovim prostorima. Uvijek jak na riječima, ali i spreman pokazati u ringu da njegove riječi nisu samo pusta priča – ta ga je opasna kombinacija narcisoidnosti i tehnike od početka svrstala među opasnije protivnike.

Slava je ključni element koji drži njegovu vatru na životu i svakim danom pokazuje da nema stvari koja mu je važnija od činjenice da ljudi prepoznaju da je on istinski najbolji i da mu nitko drugi nije ni do koljena. Svoju dominaciju već godinama pokazuje, pod svojim pojasom imajući nastupe pred publikom diljem Balkana.

Do koje je god mjere bilo potrebno ići da ostane na vrhu, Frozen Fire je dokazao da mu ništa nije svetije od titule alphe i omege. Činjenica je da se njegovo ime redovno veže uz titulu prvaka Prvih Hrvatskih Kečera ne prolazi nezapaženo i, kao prvak, ne odmiče od bilo kakvih metoda koje bi osigurale da njegova vladavina nastavi. 

Snaga
84%
Brzina
67%
Agresivnost
77%
Mikrofon
87%
Kreativnost
91%
  • 3x PHK Prvak Hrvatske
  • 3x PHK Hardcore Prvak

O KEČERU

hrHrvatski
en_USEnglish hrHrvatski