Početak suradnje sa PWM-om?

26. 2. 2018.

Nezadovoljstvo nakon prvog gostovanja

Početak suradnje sa PWM-om?

Nakon što je Frozen Fire u listopadu prošle godine samovoljno odustao od turnira za pojas prvaka Hrvatske kako bi se obračunao sa Kaiserom u Kavezu smrti te nakon toga pobijedio i u borbi u troje protiv Double I-a i Hansa Grossea, na adresu Prvih Hrvatskih Kečera je stigao poziv iz prestižne Mađarske organizacije "Pro Wrestling Mafia" kojim su pozvali Frozena da uveliča njihov sljedeći događaj i pojavi se u Mađarskoj 17. 2. kao predstavnik svoje organizacije.

Frozen Fire je na poziv odgovorio u svom stilu, govoreći kako je on najbolji kečer na svijetu i prijetnjom kako će im svima je*** majku kada se po prvi puta pojavi u njihovom ringu.

No Frozen nije znao za podatak da ga Mađari pozivaju ponajviše da uveliča memorijalni Battle Royal koji se održava u čast Zoltana Boscika koji je naročito Mađarskim kečerima prava svetinja. Tako da je njegov odgovor posebice za ovu prigodu bio krajnje neprimjeren.

Frozen Fire je u ring tako došao pomalo iznenađen vidjevši tamo još 20 kečera koji su za ovu prigodu doputovali iz Nizozemske, Belgije, Njemačke, Engleske i Rusije. No kada je borba krenula, napadao je svakoga tko mu je stao na put ne bi li možda pobijedio i osvojio trofej.

Nakon samo tri minute Frozena su izbacila trojica kečera koje je prethodno napao, na što je Frozen odmah na povratku iz Mađarske vidno razočaran snimio još jednu video poruku u kojoj je ovoga puta kritizirao vodstvo Mađarske organizacije zato što su ga stavili kako on kaže "samog protiv njih dvadeset". Dodao je tome i kako bi mogao bez problema pobijediti bilo kojeg od njih jedan na jedan ili čak u kombinaciji dva kečera protiv njega.

Mađarska organizacija ubrzo nakon Frozenove video poruke s kritikama šalje nam još jedan poziv u kojem navode kako su spremni Frozenu ponuditi još jednu borbu i to ovoga puta jedan na jedan. Dodavši da bi uz Frozena ovoga puta voljeli gledati još jednog našeg kečera.

Hoće li Frozen Fire 19. 5. opravdati svoje lik i djelo ili će sve ostati samo na prijetnjama?

Tko bi osim njega trebao predstavljati Prve Hrvatske Kečere na sljedećem PMW događaju?