Hardcore Stevo pobjedio dva giganta

12. 11. 2017.

Put Hardcore Steve prema izazovu za titulu se bliži kraju!

Hardcore Stevo pobjedio dva giganta

Hardcore Stevo je uvijek bio miljenik publike, ali mu je konstantno izmicala titula prvaka. Bilo da je na njegovom putu bilo Debelo Đubre, Frozen Fire, Kaiser Subanovich ili nekadašnji rival (i trenutni tag team partner) Ućo – Hardcore Stevo je uvijek dao sve od sebe da u svakoj svojoj borbi pokaže sve što ima u svojem arsenalu. No, karte se nikada nisu posložile za ubojicu dječjeg lica. Zadnji put kada je Hardcore Stevo imao priliku boriti se za pojas prvaka Hrvatske je bilo u Fatal Four meču u kojem su, uz njega, sudjelovali i Genesis, Grimm i tadašnji prvak – Frozen Fire.

U tom je meču Hardcore Stevo bio prvi eliminiran udruženim snagama Genesisa i Frozen Firea, a Grimm je bio taj koji je preuzeo njegovo mjesto kao miljenika za jednu večer i osvojio pojas u velikom preobratu koji je označio novi početak za cijelu organizaciju.

Nakon što je izgubio još jednu priliku, Hardcore Stevo se vratio korijenima i osnovama te se počeo pripremati za nove izazove. Ućo je prokomentirao rad svog partnera iz „Hardcore Čagice“: „Stevo je tip čovika koji se nikad ne predaje. Kada ga se sruši, on se digne još jači. Jednostavno ima duh koji je neslomljiv, i to je ono što najviše cijenim kod njega. Ovo je njegova godina, osićam to.“

Hardcore Stevo je bio jedan od osmero boraca koji su bili izabrani da sudjeluju u turniru, pobjednik kojeg će imati priliku boriti se jedan na jedan s Grimmom za titulu prvaka Hrvatske. Grimm je imao što za reći oko odabira Hardcore Steve za turnir: „Mislim da je Hardcore Stevo osoba koja ima specifičnu energiju koja klikne svaki put s publikom. I to je ono što se traži u ovom sportu. Vidjeti ga da se pokuša još jednom probiti do prilike da se bori za titulu će biti užitak, no to ne znači da ikoga od osam boraca čeka lagan posao protiv trenutnog prvaka. Za one koji ne znaju, to sam ja – Grimm (smijeh).“

Kroz prve dvije runde turnira, Hardcore Stevo je imao možda najteži posao od svih sudionika, boreći se prvo protiv Debelog Đubreta, a u polufinalu i protiv Hans Grossea. U iznenađenju obje večeri, Hardcore Stevo je pobjedio svoje izabrane protivnike i postao prva (i trenutno jedina) osoba koja je dvaput čisto pobjedila Debelo Đubre.

Na putu do borbe s prvakom mu trenutno stoji samo Genesis, samoproglašeni kralj ulice, koji je u prvoj rundi turnira pobjedio Double I-a i imao pravo proći direktno u finale nakon što je Frozen Fire odustao od turnira. „Stevo, Frozen, Grimm... nebitno. Daj mi koga god i razbit ću mu facu. Tu sam da to radim, ne da dajem izjave,“ poručio je Genesis.