Frozen i Grimm dolaze u Mađarsku!

18. 5. 2018.

Dva hrvatska borca gostuju u Mađarskoj wrestling promociji!

Frozen i Grimm dolaze u Mađarsku!

Danas, 19. 5., dva hrvatska borca gostuju na PWM događaju, u dvije borbe u kojima će imati priliku odmjeriti snage s inozemnim borcima. Frozen Fire i Last Brother Grimm su pozvani osobno od njihove organizacije kako bi došli u Budimpeštu odraditi svoje borbe.

8-Bit vs. RJ Starr vs. Shadow vs. Last Brother Grimm

U iznenadnom meču će se suočiti četiri borca od kojih je jedan naš aktualni prvak hrvatske, Posljednji Brat Grimm. Grimm po prvi puta odlazi u Mađarsku te mu je ovo zapravo i debitantski nastup van zemlje. Kako bi testirao svoje vještine, stavljen je u meč protiv trojice maskiranih boraca, od kojih jedan iz Poljske, te dvoje iz Mađarske PWM organizacije.

Grimm je imao priliku komentirati svoje protivnike te je nasnimio video poruku u kojoj je iskazao svoje mišljenje o njima. "Činjenica da svi imaju potrebu nositi masku na licu je samo pokazatelj koliko sam bolji od njih. Meni ne treba maska da intrigiram publiku, dovoljno je da me ljudi čuju i vide da znaju što ih čeka. Ja sam performer, a ne borac. Taktičar, a ne snagator. I zato sam i dalje prvak Hrvatske, a uskoro ćemo i u Mađarskoj uvesti Grimmovu Eru."

Shadow je osobno komentirao na video poruku Grimma te izjavio nezadovoljstvo za manjak respekta koji je Grimm pokazao svojim riječima te rekao da je on majstor i sjene i svjetla i da ne priznaje Grimma kao svjetlo, ali da ce ga nauciti gdje mu je mjesto.

Collins (c) vs. Frozen Fire

Naš organizator, Frozen Fire, se po drugi puta vraća u PWM, ovaj puta u lovu na zlato. Prije tri mjeseca je Frozen sudjelovao u Battle Royalu u kojem nije ostvario pobjedu, ali je uvidio šansu za povratak, te odgovorio na otvoreni izazov njihovog prvaka.

Njegov je protivnik nitko drugi do trenutnog King of the Ring mađarskog prvaka, Collins. Naime, Collins je prije nekoliko tjedana objavio promo video u kojem je najavio da je "born ready" za bilo kojeg protivnika. Ovaj meč svakako ima veliki značaj i za Frozena, ali i za PHK organizaciju jer ako Frozen pobjedi, vraća se u hrvatsku kao kralj mađarskog ringa. Tako je Frozen jučer objavio i svoj kratki video u kojem je izjavio da je ustvari on taj koji je rođen spreman. Mjesecima je već Frozen spominjao kako je Collins ustvari kopija Frozena, od odjeće do frizure, te da je željan pokazati kako je on alpha i omega.