Finale turnira u prosincu

12. 11. 2017.

Potvrđen datum finala turnira, ovog prosinca u Močvari!

Finale turnira u prosincu

Vodstvo prvih hrvatskih kečera već neko vrijeme najavljuje skori završetak turnira, a po svemu sudeći se čini da je datum sve bliže realizaciji. Turnir koji je počeo početkom 2017. godine, oduljio se zahvaljujući rastućim tenzijama između trenutnog prvaka Grimma i trenutnog voditelja programa Ariana. Na zadnjem nastupu u močvari, Grimm je izazvao Ariana na eksluzivni meč za njegov pojas prvaka, pozivajući Ariana da se preko reda okuša jedan na jedan s posljednjim bratom. No, njegova je ponuda također došla sa cijenom, a to je da ukoliko Arian izgubi taj meč, odmiče se s pozicije voditelja programa.

Nakon tog nastupa i istovečernjeg napada na Suzanu Black od strane Ariana i povratnika Kaisera Subanovicha, šefica je potvrdila Grimmove riječi te izjavila sljedeće: „Meč između trenutnog prvaka i voditelja programa će se održati prvom prilikom. Ako Grimm izgubi, Arian postaje prvak, ali ako Arian bude taj koji izgubi – više neće biti voditelj programa.“

Od te se večeri Arian odmaknuo od lica javnosti te do zadnjeg mjeseca i gostujućeg nastupa na NFC eventu, nije bilo ni traga ni glasa od Ariana. No Arian se pojavio na NFC eventu s namjerom da ponovno priredi zasjedu Frozen Fireu, no tad je Suzana dobila svoju osvetu slomivši stolicu na Arianovim leđima. 

Potvrđeno je da će se u 17.12. konačno održati dugoočekivana borba između dvije strane, s time da je Arian imao sljedeće za reći o svom odsutstvu: „Pripremao sam se. Ovo je moj ring, uvijek bio. I ponovno ću biti prvak, a Grimm će biti sretan ako nakon mene bude mogao nastaviti s ikakvim borbama niže na ljestvici.“

Grimm se još nije izjasnio o nadolazećem eventu i borbi protiv Ariana, ali je već prije u video najavi gostovanja na NFC eventu objezdanio svoje mišljenje o Arianu i njegovom partneru Kaiseru Subanovichu.