Grimm

The Last Brother
Visina: 183 cm
Težina: 75 kg
Rodni grad: Nepoznat
Omiljeni potez: King's lance
Završni potez: Guillotine
Specijalnost: Mikrofon

Zadnji potomak svoje porodice nosi najteži križ na svojim leđima –kao zadnja nada za iskupljenjem, Grimm nosi snove i želje svog roda u bitku. Nepoznatog grada porijekla, zrak koji ga okružuje ispunjen je misterijem, a njegov je puni potencijal u ringu mnogim članovima kompanije i dalje nepoznat. Rijetki su oni koji mogu reći da su imali priliku vidjeti svaku dimenziju njegova uma. Činjenica je, doduše, da nitko ne izlazi iz borbe s Grimmom bez znoja na licu.

Očigledno je da je njegov pristup borbama drugačiji od mnogih, koristeći razne psihološke trikove kako bi dobio točno onu prednost nad svojim protivnicima koju on želi, Grimm iz nastupa u nastup dokazuje da nije pametno podcjenjivati njegove sposobnosti. Kombinirajući strahovite poteze, koji nerijetko stavljaju i tijelo samog Grimma u opasnost, s urođenom kreativnošću – Grimm samog sebe plasira kao protivnika koji pruža mnogo više otpora no što bi se na prvi pogled dalo pretpostaviti.

Zmajevi koji ruše gradove, vitezi koji osvajaju titule, kraljevi koji vladaju časnom rukom – za mnoge su to bajke, no vrline istih žive u Grimmovom srcu. I njegova je namjera da uz te bajke stvori sebi stvarnost na vrhu planine. A svi će oni, koji mu stanu na put, imati priliku osjetiti originalne noćne more posljednjeg brata Grimm – na vlastitoj koži.

Grimm
PHK rekord

3 - 2

U četvero
Grimm
Frozen Fire Genesis Hardcore Stevo
Jedan na jedan
Grimm
Genesis
Jedan na jedan
Grimm
Genesis
U četvero
Hardcore Stevo Ućo
Genesis Grimm
Jedan na jedan
Frozen Fire
Grimm